Vlonders en Tuinhuisjes

Voor Kwaliteit en Service

Vlonders

Wilt u op een snelle manier uw tuin een ander uiterlijk geven? Dit doet u gemakkelijk met een vlonder. Een vlonder aanleggen is niet moeilijk alleen moet u van tevoren wel goed nadenken over een aantal zaken. Hoe groot wilt u dat de vlonder wordt? Wilt u er een tafel met stoelen opzetten of is het bedoeld ter decoratie, zoals bijvoorbeeld bij een vijver?

Welk Materiaal kiest u?

U kunt kiezen uit diverse soorten vlonders zoals: terrasplanken van hardhout, composiet of geïmpregneerd. Elke soort heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Kippersluis wilt graag met u meedenken. Wij kijken naar de ondergrond en beslissen op basis daarvan welke werkwijze het meest geschikt is. Indien u graag een vlonder wilt, regelen wij alles voor u.

Tuinhuisjes

Het plaatsen van een tuinhuisje is geen snelle beslissing. U heeft misschien een bepaald ontwerp in gedachten en bent nu zoekende naar een geschikte leverancier. Er zijn veel verschillende type tuinhuisjes te koop waardoor het kan gebeuren dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Voor dat uw zoektocht begint is het verstandig om te bepalen hoeveel ruimte er nodig is om het tuinhuisje te bouwen. De tweede vraag is: in welke stijl wilt u het bouwen? Het is verstandig om een tuinhuisje te kiezen dat goed bij de rest van uw tuin en huis past.

Wij adviseren u graag!

U kunt op eigen houtje op zoek naar een geschikt tuinhuisje, maar u kunt ook advies vragen aan Kippersluis. Wij begeleiden u graag met het vinden van het ideale tuinhuisje.